EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD 31 juli Live Entry Points

Våra 31 juli fria handelssignaler för EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD inkluderar tekniska utsikter som följande:

EUR / USD bröt över 1,18-nivån på torsdagen, vilket är det högsta värdet för paret sedan maj 2018. Ur teknisk synvinkel förblir Bitcoin Trader över både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 rörligt medelvärde (mörkblå linje ), vilket är en signal om den hausseartade trenden. Jag letar efter köporder just nu. Rulla nedåt för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och ingångsnivåer för EUR / USD.

GBP / USD bröt över 1,31 nivå på fredag

Från teknisk synvinkel förblir GBP / USD över både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 rörligt medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den hausseartade trenden. Jag letar efter köporder just nu. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för GBP / USD.

BRN / USD sjönk till 41,70 nivå på torsdagen men drog snabbt tillbaka. Det finns ingen trend just nu. Jag letar efter köporder över 45 nivå. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för BRN / USD.

BTC / USD bröt över 11000 nivå på måndag och steg till 11400 nivå på tisdag. Paret förblir under 50 glidande medelvärde (röd linje), men över 200 rörliga medelvärde (mörkblå linje), vilket är ett tecken på osäkerhet. Jag letar efter köporder över 11400 nivå. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för BRN / USD.

Vi publicerar Fria tra ding signaler varje dag sedan 2015

Prenumerera på våra RSS-flöde och nyhetsbrev för att ligga steget före på marknaden. Observera att dessa signaler är mina poster. Du bör alltid överväga att göra din forskning också. Handel med Forex, råvaror och kryptokurser har en hög risknivå. Du bör aldrig investera mer än du skulle vara villig att riskera.

Du bör se till hur du använder AtoZ Markets Forex signaler guide. Om du fortfarande har fler frågor följer jag aktivt AtoZMarkets twitter. Jag är alltid här för att svara på frågor relaterade till våra Forex- och kryptosignaler. Rikta dina frågor till mig på @AtoZ_Markets på Twitter.